مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستورکار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

آغاز جشن‌های دهه کرامت در مشهد | مدیریت شهری با فضاآرایی شهری به استقبال این دهه می‌رود

  • کد خبر: ۲۲۶۹۰۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
آغاز جشن‌های دهه کرامت در مشهد | مدیریت شهری با فضاآرایی شهری به استقبال این دهه می‌رود
مدیریت شهری با برنامه‌های متعدد به استقبال دهه کرامت رفته است.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز از فردا و هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، جشن‌های دهه کرامت تا روز میلاد حضرت رضا (ع) در سراسر کشور برگزار می‌شود و کانون تمام جشن‌های امام رضایی همچون سنوات گذشته، مشهدالرضا (ع) است. از همین رو مدیریت شهری مشهد علاوه بر فعالیت‌های خاص نظیر فضاآرایی شهری و اجرای برنامه‌های مختلف در سطح شهر، همچون دیگر رویداد‌ها دستش را در دست تشکل‌ها و هیئت‌های مردمی گذاشته تا در این ایام شهر مشهد حال و هوایی دیگر داشته باشد.

در همین راستا معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با اعلام آمادگی مدیریت شهری برای برگزاری جشن‌های پرشکوه دهه کرامت در شهر امام رضا (ع)، اظهار کرد: مدیریت شهری همچون رویداد‌های قبلی مشارکت با فعالیت‌های مردمی را در رأس کار‌های خود در جریان برگزاری جشن‌های دهه کرامت قرار داده و در همین راستا مشارکت در برپایی ایستگاه‌های صلواتی، مشارکت در برپایی جشن‌ها در مساجد و سطح شهر را برنامه‌ریزی کرده است.

جاوید کیانی با اشاره به مشارکت شهرداری مشهد با کانون فرهنگی و هنری مساجد در جریان برگزاری جشن گلباران حرم مطهر رضوی توسط بانوان مشهدی در تاریخ بیستم اردیبهشت ماه، گفت: همچنین در شب و روز‌های دهه کرامت امسال حال و هوای شهر با انجام فضاآرایی شهری رنگ و بوی امام رضایی به خود می‌گیرد.

برگزاری جشن رأفت کریمانه

وی با اشاره به برگزاری جشن رأفت کریمانه از تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه تا ۲۹ اردیبهشت ماه در شهید آوینی ۵۷، ادامه داد: یکی از برنامه‌های شاخص امسال مدیریت شهری در دهه کرامت، برگزاری برنامه نقالی‌خوانی در این ایام در راه‌آهن و پایانه مسافربری است. همچنین در ایام دهه کرامت نمایش‌های صحنه‌ای در محل‌های مربوط به حوزه هنری، کانون پرورش فکری و کارخانه نوآوری، برگزاری جشنواره ریحان شهر در بوستان ریحانه مشهد، مشارکت در اجتماع دختران مشهدی که در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ماه در سالن شهید بهشتی مشهد برگزار می‌شود و مشارکت در برگزاری جشن خانوادگی امام رضایی‌ها برنامه‌ریزی شده است.

کیانی با اشاره به برگزاری برنامه مشترک آستان قدس رضوی و شهرداری مشهد با نام جشن‌های نسیم کرامت، اظهار کرد: اجرای برنامه قرار زیارت با هدف تشرف گروهی به حرم مطهر رضوی، برگزاری نمایشگاه مفهومی زیارت، برگزاری آیین تجلیل از خادمان طرح قرار زیارت، برگزاری مراسم رونمایی از کتاب «قدمت برچشم» تولید شده اداره فرهنگ میزبانی، برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی و برگزاری آیین قدردانی از فعالان عرصه زیارت از دیگر فعالیت‌های مدیریت شهری به مناسبت دهه کرامت امسال است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->